06/04/2023 06/04/2023 Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο, πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, την Τρίτη 4 Απριλίου 2023 υποβάλλοντας τα σέβη του και ευχόμενος για τις επερχόμενες Μεγάλες ημέρες. Τον Σεβασμιώτατο επισκέφθηκαν επίσης μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Τριπόλεως, τους οποίους συνόδευε ο υπεύθυνος Καθηγητής Θεολογίας του Σχολείου Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Κανάκης. Οι μαθητές...
06 Απριλίου, 2023 - 14:58
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2023 - 14:18

Επισκέψεις στον Μητροπολίτη Μαντινείας

Διαδώστε:
Επισκέψεις στον Μητροπολίτη Μαντινείας

Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο, πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, την Τρίτη 4 Απριλίου 2023 υποβάλλοντας τα σέβη του και ευχόμενος για τις επερχόμενες Μεγάλες ημέρες.

Τον Σεβασμιώτατο επισκέφθηκαν επίσης μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Τριπόλεως, τους οποίους συνόδευε ο υπεύθυνος Καθηγητής Θεολογίας του Σχολείου Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Κανάκης. Οι μαθητές συζήτησαν με τον Σεβασμιώτατο απορίες και θέματα που του έθεσαν.

Ο Σεβασμιώτατος τόνισε στα παιδιά την ακλόνητη πίστη, που πρέπει να τους χαρακτηρίζει και την αγάπη προς την πατρίδα. Στόχος τους, όπως είπε να είναι τα γράμματα και η πρόοδος, αφού τα παιδιά αποτελούν το μέλλον της Πατρίδος μας.

Ο Σεβασμιώτατος απάντησε σε ερωτήματα των παιδιών και για την ιστορία της Ιεράς Μητροπόλεως, ιδιαίτερα μετά την Απελευθέρωση της Ελλάδος έως και σήμερα. Ακόμα για το έργο και τις δράσεις της Εκκλησίας σε λειτουργικό, πνευματικό επίπεδο αλλά και σε έργα ευποιίας προς τον άνθρωπο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων