17/04/2020 17/04/2020 Tο Φιλανθρωπικό Πρόγραμμα « ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ », χθες Μεγάλη Πέμπτη 16 Απριλίου 2020 δέχθηκε την αγάπη και την ευγενή προσφορά ικανής ποσότητας τροφίμων εκ διαφόρων Τριπολιτών οι οποίοι με κάθε τρόπο στηρίζουν το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας, με σκοπό την ενίσχυση των αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας διά μέσου της...
17 Απριλίου, 2020 - 10:37
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2020 - 10:38

Γέμισε και φέτος το “Καλάθι του Πτωχού Αδελφού”

Διαδώστε:
Γέμισε και φέτος το “Καλάθι του Πτωχού Αδελφού”

Tο Φιλανθρωπικό Πρόγραμμα « ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ », χθες Μεγάλη Πέμπτη 16 Απριλίου 2020 δέχθηκε την αγάπη και την ευγενή προσφορά ικανής ποσότητας τροφίμων εκ διαφόρων Τριπολιτών οι οποίοι με κάθε τρόπο στηρίζουν το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας, με σκοπό την ενίσχυση των αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας διά μέσου της Τοπικής Εκκλησίας.

Η συνδρομή αυτή έρχεται να συμπλήρωση και να ενίσχυση το φιλανθρωπικό μας έργο μίας και τις προηγούμενες ήμερες η Μητρόπολη διένειμε πολύ μεγάλη ποσότητα τροφίμων στους αναξιοπαθούντας αδελφούς μας καθώς είναι και μία περίτρανη απόδειξη πως οι Αρκάδες και οι Τριπολίτες εν καιρώ δοκιμασιών, έκτακτων αναγκών και λοιμικών ασθενειών δεν λησμονούν τους έχοντας ανάγκη.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ευχαριστεί εκ βάθους καρδιάς όλους όσους συνδράμουν ποικιλοτρόπως το φιλανθρωπικό πρόγραμμα της ιεράς Μητροπόλεως μας, ευχόμενος καλή Ανάσταση Υγεία υπομονή και προσευχή έως ότου ο Θεός οικονομίσει να βρεθούμε στις Εκκλησίες μας και να τον Δοξολογήσουμε γονυπετείς μπρός στην Αγία Εικόνα του, έμπροσθέν του Τέμπλου του Κάθε Ναού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων