27/12/2021 27/12/2021 Γεύμα αγάπης, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου, παρέθεσε την Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2021, το μεσημέρι ο Διοικητής της ΔΙΚΕ Πελοποννήσου (IV ΜΠ), Υποστράτηγος Λεωνίδας Γιοβάνης, σε ανθρώπους από τις ενορίες της Τριπόλεως, που τυγχάνουν και αποδέκτες του φιλανθρωπικού προγράμματος της Μητροπόλεως «Το καλάθι του Πτωχού Αδελφού».   Η εκδήλωση αυτή της αγάπης, εν...
27 Δεκεμβρίου, 2021 - 8:56
Τελευταία ενημέρωση: 27/12/2021 - 8:33

Γεύμα Αγάπης στην Τρίπολη

Διαδώστε:
Γεύμα Αγάπης στην Τρίπολη

Γεύμα αγάπης, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου, παρέθεσε την Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2021, το μεσημέρι ο Διοικητής της ΔΙΚΕ Πελοποννήσου (IV ΜΠ), Υποστράτηγος Λεωνίδας Γιοβάνης, σε ανθρώπους από τις ενορίες της Τριπόλεως, που τυγχάνουν και αποδέκτες του φιλανθρωπικού προγράμματος της Μητροπόλεως «Το καλάθι του Πτωχού Αδελφού».  

Η εκδήλωση αυτή της αγάπης, εν όψει των εορτών, πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Τριπόλεως, σε ζεστή ατμόσφαιρα.
Ο Σεβασμιώτατος, σε σύντομη προσλαλιά του, ευχαρίστησε τον Στρατηγό για τη φιλοξενία και την αγάπη του και αναφέρθηκε στο μεγάλο και κοσμοσωτήριο γεγονός της Ενανθρωπήσεως του Χριστού, ο Οποίος από την πολλή του αγάπη και τη φροντίδα για τη σωτηρία μας, γεννήθηκε στο ταπεινό Σπήλαιο της Βηθλεέμ για να μας οδηγήσει και πάλι στον Κήπο της Εδέμ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων