31/01/2024 31/01/2024 Η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας επ’ ευκαιρία της συμπλήρωσης 181 ετών από της εκδημίας του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη, την Κυριακή 4η Φεβρουαρίου 2024, θα τελέσει στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία υπό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Τεγέας κ. Θεοκλήτου, και ιερό Μνημόσυνο υπέρ μακαρίας μνήμης και αιωνίου αναπαύσεως της ψυχής του Πολεμάρχου...
31 Ιανουαρίου, 2024 - 18:11
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2024 - 17:43

Ι.Μ. Μαντινείας: Μνημόσυνο του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη και σχετική ομιλία για τον Ελευθερωτή του Γένους

Διαδώστε:
Ι.Μ. Μαντινείας: Μνημόσυνο του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη και σχετική ομιλία για τον Ελευθερωτή του Γένους

Η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας επ’ ευκαιρία της συμπλήρωσης 181 ετών από της εκδημίας του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη, την Κυριακή 4η Φεβρουαρίου 2024, θα τελέσει στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία υπό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Τεγέας κ. Θεοκλήτου, και ιερό Μνημόσυνο υπέρ μακαρίας μνήμης και αιωνίου αναπαύσεως της ψυχής του Πολεμάρχου και Ελευθερωτή του Γένους.

Το απόγευμα της ιδίας ημέρας και περί ώραν 5.30 μ.μ. στον ως άνω Μητροπολιτικό Ναό θα πραγματοποιηθεί το φιλολογικό Μνημόσυνο του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη, όπου θα ψαλεί η Ακολουθία του Εσπερινού και θα επακολουθήσει σχετική ομιλία εκ του κ. Μελετίου Μελετοπούλου, Διδάκτορος Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Γενεύης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων