24/02/2023 24/02/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνούριας, κατόπιν πρωτοβουλίας, ευχής και ευλογίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Αλέξανδρου, παρέδωσε στον φιλανθρωπικό οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ικανή ποσότητα τροφίμων, με σκοπό τη στήριξη των σεισμοπαθών συνανθρώπων μας, τόσο στην Τουρκία, όσο και στη Συρία, που έχουν πληγεί από τον καταστροφικό σεισμό των προηγούμενων ημερών. Η ποσότητα...
24 Φεβρουαρίου, 2023 - 16:35
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2023 - 16:14

Παράδοση τροφίμων από την Ι.Μ. Μαντινείας για τους σεισμοπαθείς της Συρίας και της Τουρκίας

Διαδώστε:
Παράδοση τροφίμων από την Ι.Μ. Μαντινείας για τους σεισμοπαθείς της Συρίας και της Τουρκίας

Η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνούριας, κατόπιν πρωτοβουλίας, ευχής και ευλογίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Αλέξανδρου, παρέδωσε στον φιλανθρωπικό οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ικανή ποσότητα τροφίμων, με σκοπό τη στήριξη των σεισμοπαθών συνανθρώπων μας, τόσο στην Τουρκία, όσο και στη Συρία, που έχουν πληγεί από τον καταστροφικό σεισμό των προηγούμενων ημερών.

Η ποσότητα των τροφίμων που συνελέγη, ήταν αποτέλεσμα, τόσο των φιλανθρώπων ενοριτών της Τριπολιτσάς, όσο και των εκκλησιαστικών συμβουλίων των Ναών της.

Εντεταλμένοι ιερείς εκ της Ιεράς Μητροπόλεως βρέθηκαν την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 στην Αθήνα, στις αποθήκες της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» στο Μενίδι, στο στρατόπεδο «Καπότα», και παρέδωσαν την ποσότητα που έχει συλλεγεί.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος εκφράζει δημόσια ευχαριστίες προς όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της τοπικής Εκκλησίας και μοιράστηκαν την αγωνία του για την ανακούφιση των πασχόντων και εύχεται σε όλους καλή και ευλογημένη Μεγάλη Σαρακοστή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων