24/11/2019 24/11/2019 Φωτεινό παράδειγμα ανθρωπιάς και Αγάπης αποτελεί ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, ο οποίος καλλιεργεί λαχανικά και φρούτα και έπειτα τα μοιράζει σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Ακολουθήσαμε με την κάμερα του Πρακτορείου “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” τον Μητροπολίτη, που “σπέρνει” ανθρωπιά  στα κτήματα της Μητροπόλεώς του, κοντά στο Λεωνίδιο, και μάς  μίλησε για το ”καλάθι...
24 Νοεμβρίου, 2019 - 16:15
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2019 - 16:36

“Πρέπει να επιστρέψουμε στις ρίζες μας, στο χωράφι, στον τόπο μας”

Διαδώστε:
“Πρέπει να επιστρέψουμε στις ρίζες μας, στο χωράφι, στον τόπο μας”
Φωτεινό παράδειγμα ανθρωπιάς και Αγάπης αποτελεί ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, ο οποίος καλλιεργεί λαχανικά και φρούτα και έπειτα τα μοιράζει σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Ακολουθήσαμε με την κάμερα του Πρακτορείου “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” τον Μητροπολίτη, που “σπέρνει” ανθρωπιά  στα κτήματα της Μητροπόλεώς του, κοντά στο Λεωνίδιο, και μάς  μίλησε για το ”καλάθι του φτωχού αδελφού”, για την αγάπη του για τη γή, αλλά και για την επιστροφή των Ελλήνων στις ρίζες τους.

 

Αποστολή Λεωνίδιο: Δημήτρης Στρουμπάκος
Εικονολήπτης: Μανώλης Δημελάς
Μοντάζ: Κώστας Κουράκος
Δείτε τη συνέντευξη που έδωσε ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος στο Διεθνές Πρακτορείο Ορθοδοξία:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων