25/02/2023 25/02/2023 Οι ιδρυτές του ιδιωτικού σχολείου «ΑΞΙΟΝ» στην Ξάνθη κ.κ. Σταύρος και Φώτιος Λίτσας επισκέφθηκαν την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμωνα και προσέφεραν τρόφιμα προς ενίσχυση του φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεώς. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμά και ως αντίδωρο προσέφερε όλες τις εκδόσεις της Iεράς Μητροπόλεως για...
25 Φεβρουαρίου, 2023 - 17:25
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2023 - 17:28

Ενισχύεται το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής

Διαδώστε:
Ενισχύεται το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής

Οι ιδρυτές του ιδιωτικού σχολείου «ΑΞΙΟΝ» στην Ξάνθη κ.κ. Σταύρος και Φώτιος Λίτσας επισκέφθηκαν την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμωνα και προσέφεραν τρόφιμα προς ενίσχυση του φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεώς.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμά και ως αντίδωρο προσέφερε όλες τις εκδόσεις της Iεράς Μητροπόλεως για την βιβλιοθήκη του Σχολείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων