29/12/2022 30/12/2022 Επίσκεψη στο Πάρκο της Αγίας Παρασκευής πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, μαζί με τον Δήμαρχο Κομοτηνής, Ιωάννη Γκαράνη. Συνομίλησε με τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στη Χριστουγεννιάτικη αγορά και τους ευχήθηκε καλές γιορτές και καλές δουλειές, με υγεία και ευημερία. Επίσης, επισκέφθηκε το θεματικό πάρκο...
29 Δεκεμβρίου, 2022 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2022 - 0:01

Επαφές του Μητροπολίτη Μαρωνείας με επαγγελματίες της Χριστουγεννιάτικης αγοράς

Διαδώστε:
Επαφές του Μητροπολίτη Μαρωνείας με επαγγελματίες της Χριστουγεννιάτικης αγοράς

Επίσκεψη στο Πάρκο της Αγίας Παρασκευής πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, μαζί με τον Δήμαρχο Κομοτηνής, Ιωάννη Γκαράνη.

Συνομίλησε με τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στη Χριστουγεννιάτικη αγορά και τους ευχήθηκε καλές γιορτές και καλές δουλειές, με υγεία και ευημερία.

Επίσης, επισκέφθηκε το θεματικό πάρκο «Οι Χριστουγεννιάτικες περιπέτειες του Πινόκιο» το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις ντόπιων και επισκεπτών.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων θέλησε με την παρουσία του να ενθαρρύνει την προσπάθεια των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο Πάρκο αλλά και την προσπάθεια του Δήμου Κομοτηνής να μετατρέψει το Πάρκο σε έναν χώρο γιορτής και ξεγνοιασιάς για τα παιδιά, ενισχύοντας ταυτόχρονα την επισκεψιμότητα στην πόλη.

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την πρωτοβουλία του και δήλωσε πως ο Δήμος Κομοτηνής θα είναι στο πλευρό της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής, στον αγώνα για αλληλεγγύη και προσφορά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων