19/02/2020 19/02/2020 Σήμερα το πρωί ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, υπεύθυνος για θέματα Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας κ. Γεώργιος Σταμάτης επεσκέφθη το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων ευχαρίστησε τον Γενικό Γραμματέα  και τον  ενημέρωσε διά το όλον έργον της ακριτικής και ευαισθήτου...
19 Φεβρουαρίου, 2020 - 18:07
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2020 - 17:37

Eπίσκεψη του Γ.Γ. Κοιν. Υποθέσεων στον Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα

Διαδώστε:
Eπίσκεψη του Γ.Γ. Κοιν. Υποθέσεων στον Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα

Σήμερα το πρωί ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, υπεύθυνος για θέματα Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας κ. Γεώργιος Σταμάτης επεσκέφθη το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων ευχαρίστησε τον Γενικό Γραμματέα  και τον  ενημέρωσε διά το όλον έργον της ακριτικής και ευαισθήτου Ιεράς Μητροπόλεως, κυρίως το αφορόν στη διακονία της Φιλανθρωπίας, και του ευχήθηκε επιτυχίαν εις το ευθυνοφόρον έργον του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων