07/06/2023 07/06/2023 Με τη νέα του ιδιότητα, αυτή του υπηρεσιακού Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ο Χαράλαμπος Λαλούσης επισκέφθηκε τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής. Το απόγευμα της Τρίτης, 6ης Ιουνίου, ο Υπουργός κ. Λαλούσης, ευρισκόμενος στην Κομοτηνή επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο κ. Παντελεήμονα στα Γραφεία, συνοδευό­μενος από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Στρατηγό Λάζαρο Μαυρόπουλο. Ο...
07 Ιουνίου, 2023 - 8:55
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2023 - 8:57

Επίσκεψη Υπουργού Προστασίας του Πολίτη στον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Επίσκεψη Υπουργού Προστασίας του Πολίτη στον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Με τη νέα του ιδιότητα, αυτή του υπηρεσιακού Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ο Χαράλαμπος Λαλούσης επισκέφθηκε τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Το απόγευμα της Τρίτης, 6ης Ιουνίου, ο Υπουργός κ. Λαλούσης, ευρισκόμενος στην Κομοτηνή επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο κ. Παντελεήμονα στα Γραφεία, συνοδευό­μενος από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Στρατηγό Λάζαρο Μαυρόπουλο.

Ο Μητροπολίτης συνεχάρη τον Υπουργό για την επάξια ανάδειξή του και τον ενημέρωσε για το έργο της ακριτικής και ευαισθήτου Ιεράς Μητροπόλεώς. Τέλος ευχήθηκε τον άνωθεν φωτισμό και την ενίσχυση στην επιτέλεση των υψηλών καθηκόντων του. Στη συνέχεια συζήτησαν περί διαφόρων ζητημάτων κοινού ενδιαφέροντος.

Ο κ. Λαλούσης έχει επισκεφθεί και κατά το παρελθόν την Ιερά Μητρόπολη με την ιδιότητα του Διοικητή του  Δ’ Σώματος Στρατού καθώς και αυτή του Αρχηγού ΓΕΣ.

Διαβάστε επίσης:

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Ξάνθης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων