30/04/2024 30/04/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελήμων, ευγενώς προσκληθείς υπό του Αστυνομικού Διευθυντού Σχολών Αστυφυλάκων, τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού των Δικαστικών Αστυνομικών στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής. Συμμετείχαν η Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας Υπουργείου Δικαιοσύνης, ΒασιλικήςΓιαβή και η Υποστράτηγος Παναγιώτα Θερμογιάννη, Διοικήτρια της Αστυνομικής Ακαδημίας. Μετά το πέρας αυτής, ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τους ορκισθέντας και...
30 Απριλίου, 2024 - 16:37
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2024 - 16:05

Η Ακολουθία του Αγιασμού των Δικαστικών Αστυνομικών στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας 

Διαδώστε:
Η Ακολουθία του Αγιασμού των Δικαστικών Αστυνομικών στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελήμων, ευγενώς προσκληθείς υπό του Αστυνομικού Διευθυντού Σχολών Αστυφυλάκων, τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού των Δικαστικών Αστυνομικών στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής.

Συμμετείχαν η Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας Υπουργείου Δικαιοσύνης, ΒασιλικήςΓιαβή και η Υποστράτηγος Παναγιώτα Θερμογιάννη, Διοικήτρια της Αστυνομικής Ακαδημίας.

Μετά το πέρας αυτής, ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τους ορκισθέντας και ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία με τον φωτισμό του Θεού, τα δέοντα προς τη Διοίκηση και Καλό Πάσχα .

Η ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων