03/05/2023 03/05/2023 Επί τη εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Αθανασίου Πατριάρχου Αλεξανδρείας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστάτησε το απόγευμα της 1ης Μαΐου 2023, παραμονή της εορτής κατά την Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κοσμίου, παρουσία τοπικών αρχών και πλήθους πιστών. Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε...
03 Μαΐου, 2023 - 16:25
Τελευταία ενημέρωση: 03/05/2023 - 16:33

Η Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Αθανασίου στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής

Διαδώστε:
Η Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Αθανασίου στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής

Επί τη εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Αθανασίου Πατριάρχου Αλεξανδρείας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστάτησε το απόγευμα της 1ης Μαΐου 2023, παραμονή της εορτής κατά την Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κοσμίου, παρουσία τοπικών αρχών και πλήθους πιστών.

Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον βίο του εορταζομένου Αγίου και προέτρεψε τους πιστούς να μιμηθούν τις αρετές του και κυρίως την ακλόνητη πίστη του.

Την Τρίτη 2 Μαΐου 2023, κυριώνυμη ημέρα της εορτής, τελέσθηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Αθανασίου Στρύμης.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

ΕΟΡΤΗ ΕΠΙ ΤΗ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων