16/04/2023 16/04/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελήμων τέλεσε την Ακολουθία της Αναστάσεως στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου του Καταστήματος Κράτησης Κομοτηνής, στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής και στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Κομοτηνής. Στη συνέχεια ο Σεβαμσιώτατος χοροστάτησε στην Ακολουθία της Παννυχίδος στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου...
16 Απριλίου, 2023 - 18:32

Κυριακή του Πάσχα στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Κυριακή του Πάσχα στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελήμων τέλεσε την Ακολουθία της Αναστάσεως στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου του Καταστήματος Κράτησης Κομοτηνής, στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής και στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Κομοτηνής.

Στη συνέχεια ο Σεβαμσιώτατος χοροστάτησε στην Ακολουθία της Παννυχίδος στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής και ανέγνωσε την Πατριαρχική Απόδειξη επί τω Αγίω Πάσχα, της Αυτού Θειοτάτης Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. κ. Βαρθολομαίου, μετά το πέρας της οποίας προσέθεσε τις προσωπικές του ευχές.

Ακολούθως, προέστη της Αναστασίμου Θείας Λειτουργίας και ανέγνωσε τον κατηχητικό λόγο του εν Αγίοις πατρός ημών Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων