27/03/2024 27/03/2024 Η Ιερά Μητρόπολ Μαρωνείας και Κομοτηνής προσκαλεί όλους τους ευσεβείς Χριστιανούς στον Κατανυκτικό Εσπερινό, που θα τελεσθεί στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής, την Κυριακή Β΄ των Νηστειών, 31 Μαρτίου 2024, χοροστατούντος του Σεβασμιω­τάτου Μητροπολίτη κ. Παντελέημονος. Ομιλητής θα είναι ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ιωακείμ Μούκανος, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου, με...
27 Μαρτίου, 2024 - 18:47
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2024 - 17:47

Ο Κατανυκτικός Εσπερινός της Β’ Κυριακής των Νηστειών στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Ο Κατανυκτικός Εσπερινός της Β’ Κυριακής των Νηστειών στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Η Ιερά Μητρόπολ Μαρωνείας και Κομοτηνής προσκαλεί όλους τους ευσεβείς Χριστιανούς στον Κατανυκτικό Εσπερινό, που θα τελεσθεί στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής, την Κυριακή Β΄ των Νηστειών, 31 Μαρτίου 2024, χοροστατούντος του Σεβασμιω­τάτου Μητροπολίτη κ. Παντελέημονος.

Ομιλητής θα είναι ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ιωακείμ Μούκανος, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου, με θέμα ομιλίας: «Η του ληστού μετάνοια τον παράδεισον εσύλησεν».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων