21/09/2022 21/09/2022 Ο Μητροπολιτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελήμων τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη των μαθημάτων των Πρωτοετών της νεοιδρυθείσας Ομάδας Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (Ο.Π.Π.Ι.), στη Σχολή Αστυφυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας Κομοτηνής, με την παρουσία του Διευθυντού των Σχολών και του Διοικητού του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων. Μετά την τελετή, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους πρωτοετείς υγεία,...
21 Σεπτεμβρίου, 2022 - 18:16
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2022 - 20:41

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στην τελετή αγιασμού των πρωτοετών της Ομάδας Προστασίας Παναπιστημιακών Ιδρυμάτων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στην τελετή αγιασμού των πρωτοετών της Ομάδας Προστασίας Παναπιστημιακών Ιδρυμάτων

Ο Μητροπολιτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελήμων τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη των μαθημάτων των Πρωτοετών της νεοιδρυθείσας Ομάδας Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (Ο.Π.Π.Ι.), στη Σχολή Αστυφυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας Κομοτηνής, με την παρουσία του Διευθυντού των Σχολών και του Διοικητού του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων.

Μετά την τελετή, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους πρωτοετείς υγεία, πρόοδο με τον φωτισμό του Θεού και κάθε επιτυχία στο έργο τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων