07/05/2023 08/05/2023 Επί τη εορτή του Αγίου Γεωργίου του εξ Αργυρουπόλεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων μετέβη την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023 στα «Παρχάρια» Νυμφαίας όπου χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού, στο ομώνυμο Ιερό Εξωκκλήσιο. Ακολούθως τελέσθηκαν εορταστικές εκδηλώσεις από τον Σύλλογο Ποντίων Ν. Ροδόπης «Η Τραπεζούντα», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης...
07 Μαΐου, 2023 - 10:41
Τελευταία ενημέρωση: 08/05/2023 - 3:00

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στο Ιερό Εξωκκλήσιο Αγίου Γεωργίου Αργυρουπόλεως Παρχαρίων Νυμφαίας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στο Ιερό Εξωκκλήσιο Αγίου Γεωργίου Αργυρουπόλεως Παρχαρίων Νυμφαίας

Επί τη εορτή του Αγίου Γεωργίου του εξ Αργυρουπόλεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων μετέβη την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023 στα «Παρχάρια» Νυμφαίας όπου χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού, στο ομώνυμο Ιερό Εξωκκλήσιο.

Ακολούθως τελέσθηκαν εορταστικές εκδηλώσεις από τον Σύλλογο Ποντίων Ν. Ροδόπης «Η Τραπεζούντα», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού: «Παρχάρια».

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΕΞΩΚΚΛΗΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΠΑΡΧΑΡΙΩΝ ΝΥΜΦΑΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων