02/03/2023 02/03/2023 O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε Επιμνημόσυνη Δέηση, υπέρ αναπαύσεως των θυμάτων του προσφάτου πολύνεκρου τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στην περιοχή των Τεμπών, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων, στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Κομοτηνής. Στη Θεία Λειτουργία τελέσθηκε δέηση υπέρ υγείας των τραυματιών, των διασωστών και των πενθούντων...
02 Μαρτίου, 2023 - 15:21
Τελευταία ενημέρωση: 02/03/2023 - 14:16

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας τέλεσε Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπάυσεως των συνανθρώπων στα Τέμπη

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας τέλεσε Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπάυσεως των συνανθρώπων στα Τέμπη

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε Επιμνημόσυνη Δέηση, υπέρ αναπαύσεως των θυμάτων του προσφάτου πολύνεκρου τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στην περιοχή των Τεμπών, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων, στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Κομοτηνής.

Στη Θεία Λειτουργία τελέσθηκε δέηση υπέρ υγείας των τραυματιών, των διασωστών και των πενθούντων οικογενειών των θυμάτων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων