03/07/2023 03/07/2023 Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελήμων τέλεσε σήμερα την ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξει της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου κοριτσιών και ευχήθηκε σε όλους καταλλήλως. Στις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης, δίδεται η ευκαιρία για επικοινωνία της Εκκλησίας με την νέα γενιά και η προσευχή, η έπαρση της Σημαίας, οι αθλοπαιδιές, το θαλάσσιο μπάνιο, οι συναντήσεις...
03 Ιουλίου, 2023 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 03/07/2023 - 18:47

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη της Α’ Κατασκηντικής περιόδου των κοριτσιών

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη της Α’ Κατασκηντικής περιόδου των κοριτσιών

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελήμων τέλεσε σήμερα την ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξει της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου κοριτσιών και ευχήθηκε σε όλους καταλλήλως.

Στις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης, δίδεται η ευκαιρία για επικοινωνία της Εκκλησίας με την νέα γενιά και η προσευχή, η έπαρση της Σημαίας, οι αθλοπαιδιές, το θαλάσσιο μπάνιο, οι συναντήσεις ομάδων, εξασφαλίζουν μια ευχάριστη κοινωνική συμβίωση και όμορφες αναμνήσεις.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην Εκκλησία και τόνισε την ανιδιοτελή προσφορά των στελεχών και ομαδαρχών που αποτελεί αξιομίμητο παράδειγμα.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ Α΄ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων