20/02/2023 20/02/2023 Oλοκληρώθηκε σήμερα η προσπάθεια συλλογής τροφίμων μακράς διαρκείας, εμφιαλωμένων νερών και ελαιολάδου, για την κάλυψη των εκτάκτων αναγκών των χι­λι­άδων σεισμοπλήκτων συνανθρώπων της Τουρκίας και της Συρίας, η οποία ξεκίνησε κατόπιν πρωτοβουλίας των τεσσάρων Μητροπολιτών της Θράκης. Οι κάτοικοι της Ροδόπης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ιεράς Μητρόπολης και συλλέχθηκαν είδη πρώτης ανάγκης 15 τόνων, τα...
20 Φεβρουαρίου, 2023 - 15:47
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2023 - 15:49

Ολοκληρώθηκε η συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας προς τους σεισμόπληκτους

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκε η συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας προς τους σεισμόπληκτους

Oλοκληρώθηκε σήμερα η προσπάθεια συλλογής τροφίμων μακράς διαρκείας, εμφιαλωμένων νερών και ελαιολάδου, για την κάλυψη των εκτάκτων αναγκών των χι­λι­άδων σεισμοπλήκτων συνανθρώπων της Τουρκίας και της Συρίας, η οποία ξεκίνησε κατόπιν πρωτοβουλίας των τεσσάρων Μητροπολιτών της Θράκης.

Οι κάτοικοι της Ροδόπης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ιεράς Μητρόπολης και συλλέχθηκαν είδη πρώτης ανάγκης 15 τόνων, τα οποία απεστάλησαν προς την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή», ώστε σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών να φθάσουν στον προορισμό τους και να θεραπεύσουν ορισμένες από τις βασικές ανάγκες των δοκιμαζομένων συνανθρώπων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων