07/07/2023 07/07/2023 Με την πρέπουσα ευλάβεια και εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η μνήμη της Αγίας Κυριακής σε φερώνυμα παρεκκλήσια της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων επί τη εορτή της Αγίας Κυριακής, χοροστά­τησε το απόγευμα της Πέμπτης 6 Ιουλίου 2023 στον Πανηγυρικό Εσπερινό, στο εορτάζον Ιερό Παρεκκλήσιο του Ιερού Ναού Αγίου...
07 Ιουλίου, 2023 - 18:48
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2023 - 18:40

Πανηγύρισαν παρεκκλήσια της Αγίας Κυριακής στην Ι.Μ. Μαρωνείας και Κομοτηνής

Διαδώστε:
Πανηγύρισαν παρεκκλήσια της Αγίας Κυριακής στην Ι.Μ. Μαρωνείας και Κομοτηνής

Με την πρέπουσα ευλάβεια και εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η μνήμη της Αγίας Κυριακής σε φερώνυμα παρεκκλήσια της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων επί τη εορτή της Αγίας Κυριακής, χοροστά­τησε το απόγευμα της Πέμπτης 6 Ιουλίου 2023 στον Πανηγυρικό Εσπερινό, στο εορτάζον Ιερό Παρεκκλήσιο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Κομοτηνής, ευρισκόμενο στην πλατεία Εξηντάρη.

Την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023, κυριώνυμη ημέρα της εορτής, ο Σεβασμιώτατος ιερούργησε στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Κυριακής Ροδίτη. Στον λόγο του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον κατά Χριστόν βίο της Αγίας Κυριακής και στις αρετές της και προέτρεψε να μιμηθούμε τους Αγίους και να διακονήσουμε και εμείς με όλες μας τις δυνάμεις τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

 Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων