11/10/2020 11/10/2020 “Σταθείτε, παιδιά μου, όρθιοι και αισιόδοξοι. Το κατηχητικό σχολείο ανοίγει και φέτος την αγκαλιά του για όλους σας” τονίζει στο μήνυμά του για τη νέα κατηχητική χρονιά ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.  Ο Σεβασμιώτατος αναφέρεται στα οφέλη του κατηχητικού σχολείου σημειώνοντας πως μέσα από αυτό: “Θα γνωρίσετε καλύτερα τον Χριστό και θα...
11 Οκτωβρίου, 2020 - 14:28
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2020 - 14:42

Στα οφέλη του κατηχητικού σχολείου αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας

Διαδώστε:
Στα οφέλη του κατηχητικού σχολείου αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας

“Σταθείτε, παιδιά μου, όρθιοι και αισιόδοξοι. Το κατηχητικό σχολείο ανοίγει και φέτος την αγκαλιά του για όλους σας” τονίζει στο μήνυμά του για τη νέα κατηχητική χρονιά ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων. 

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρεται στα οφέλη του κατηχητικού σχολείου σημειώνοντας πως μέσα από αυτό: “Θα γνωρίσετε καλύτερα τον Χριστό και θα διδαχθείτε το Ευαγγέλιό Του. Θα συμμετέχετε στην λειτουργική ζωή της Εκκλησίας και θα λάβετε πλούσια την χάρη και την ευλογία του Θεού”.

Αναλυτικά το μήνυμα αναφέρει: 

Στην έναρξη της κατηχητικής χρονιάς, ευρίσκομαι νοερώς ανάμεσα σας και σας ευλογώ πατρικά, ευχόμενος να έχετε υγεία, δύναμη και φωτισμό Θεού, θέληση ισχυρή και φρόνημα ακμαίο.

Μέσα από τις δραστηριότητες του Κατηχητικού Σχολείου θα οφελειθείτε ποικιλοτρόπως. Θα γνωρίσετε καλύτερα τον Χριστό και θα διδαχθείτε το Ευαγγέλιό Του. Θα συμμετέχετε στην λειτουργική ζωή της Εκκλησίας και θα λάβετε πλούσια την χάρη και την ευλογία του Θεού. Θα αποκτήσετε καινούργιους φίλους και θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για δημιουργική απασχόληση.

Σε ένα κόσμο, όπου οι αρνητικές και δυσάρεστες ειδήσεις μονοπωλούν στα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως, οι άνθρωποι αποξενώνονται όλο και περισσότερο, οι ηθικές αξίες χάνουν το νόημά τους, η απόγνωση, η απελπισία και η αβεβαιότητα για το αύριο κυριεύουν τον σύγχρονο άνθρωπο και τον οδηγούν σε αναζήτηση αυτόκλητων σωτήρων, εσείς τα παιδιά που εμπιστεύεστε τον Χριστό και την Εκκλησία Του, έχετε ένα προνόμιο. Ζείτε την παρουσία του Θεού στη ζωή σας αισθάνεσθε τη δύναμη της πίστεως και εναποθέτετε τις ελπίδες σας για ένα καλύτερο μέλλον στον μοναδικό πραγματικό Σωτήρα, τον Κύριό μας Ιησού Χριστό.

Σταθείτε, παιδιά μου, όρθιοι και αισιόδοξοι. Το κατηχητικό σχολείο ανοίγει και φέτος την αγκαλιά του για όλους σας.

Εύχομαι η νέα κατηχητική χρονιά να είναι για σας και τους κατηχητές σας κατάφορτη από προσδοκίες, ελπίδες, πηγή χαράς, αφορμή αναζήτησης και αποκάλυψης της Ελευθερίας και της Αγάπης που προσφέρει απλόχερα ο Χριστός μας.

Καλή χρονιά! Ο Θεός να είναι μαζί σας!

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων