21/09/2018 11/10/2018 Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στις 8.30 μ.μ. αναμένεται να πραγματοποιηθεί από την Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής σύναξη νέων στο Ιερό Μετόχι της Ι. Μ. Οσίου Γρηγορίου του Αγ. Όρους, στον Κουβαρά Αττικής. Η σύναξης έχει θέμα “Οι τέλειοι δεν πρέπει ποτέ να δίνουν υποσχέσεις” από τους λόγους του Αββά Κασσιανού, και απευθύνεται σε νέους...
21 Σεπτεμβρίου, 2018 - 9:10
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 11:05

Σύναξις νέων από την Ι.Μ. Μεσογαίας

Διαδώστε:
Σύναξις νέων από την Ι.Μ. Μεσογαίας

Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στις 8.30 μ.μ. αναμένεται να πραγματοποιηθεί από την Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής σύναξη νέων στο Ιερό Μετόχι της Ι. Μ. Οσίου Γρηγορίου του Αγ. Όρους, στον Κουβαρά Αττικής.

Η σύναξης έχει θέμα “Οι τέλειοι δεν πρέπει ποτέ να δίνουν υποσχέσεις” από τους λόγους του Αββά Κασσιανού, και απευθύνεται σε νέους 18 μέχρι 35 ετών.
Ωστόσο, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, μπορούν να την παρακολουθήσουν και όσοι εκ των παλαιοτέρων συν τω χρόνω έχουν σχετικώς υπερβεί το όριο αυτό της ηλικίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων