21/02/2020 21/02/2020 Εγκρίθηκε από το περιφερειακό συμβούλιο η επισκευή, η ενεργειακή αναβάθμιση και η διαμόρφωση του εσωτερικού αύλειου χώρου του γηροκομείου «Η Ανάστασις» της Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, προϋπολογισμού 400.000 ευρώ. Το γηροκομείο έχει δυναμικότητα 48 κλινών και εξυπηρετεί ηλικιωμένους ανεξαιρέτως του τόπου κατοικίας τους, ενώ σκοπός του έργου είναι η προώθηση του φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου...
21 Φεβρουαρίου, 2020 - 22:16
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2020 - 22:04

Εγκρίθηκε η επισκευή και αναβάθμιση του εκκλησιαστικού γηροκομείου Μεσογαίας

Διαδώστε:
Εγκρίθηκε η επισκευή και αναβάθμιση του εκκλησιαστικού γηροκομείου Μεσογαίας

Εγκρίθηκε από το περιφερειακό συμβούλιο η επισκευή, η ενεργειακή αναβάθμιση και η διαμόρφωση του εσωτερικού αύλειου χώρου του γηροκομείου «Η Ανάστασις» της Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, προϋπολογισμού 400.000 ευρώ.

Το γηροκομείο έχει δυναμικότητα 48 κλινών και εξυπηρετεί ηλικιωμένους ανεξαιρέτως του τόπου κατοικίας τους, ενώ σκοπός του έργου είναι η προώθηση του φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου της Μητροπόλεως.

Το θέμα εισηγήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Θανάσης Αυγερινός, επισημαίνοντας ότι το έργο είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων και στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής έτους 2020. Επίσης ότι σκοπός της σχετικής σύμβασης που θα συνυπογραφεί (από την Περιφέρεια και την Μητρόπολη) είναι η εκτέλεση των απαιτούμενων εργασιών να πραγματοποιηθεί με χρηματοδότηση και υλοποίηση από την Περιφέρεια Αττικής.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων