10/04/2024 10/04/2024 Η Σχολή Εκκλησιαστικής Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής διοργανώνει Εκδήλωση Μνήμης του Άρχοντος Μουσικοδιδασκάλου του Οικουμενικού Πατριαρχείου Δημητρίου Σουρλαντζή, την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 και ώρα 8μμ, στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Μεγάρου Κρωπίας. Η εκδήλωση περιλαμβάνει σύντομη ομιλία από τον κ. Διονύσιο Θανασούλη, Λαμπαδάριο Ι.Ν. Φανερωμένης Χολαργού και μαθητή του αειμνήστου, απόδοση...
10 Απριλίου, 2024 - 12:30
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2024 - 12:36

Εκδήλωση μνήμης του Άρχοντος Μουσικοδιδασκάλου Δημητρίου Σουρλαντζή

Διαδώστε:
Εκδήλωση μνήμης του Άρχοντος Μουσικοδιδασκάλου Δημητρίου Σουρλαντζή

Η Σχολή Εκκλησιαστικής Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής διοργανώνει Εκδήλωση Μνήμης του Άρχοντος Μουσικοδιδασκάλου του Οικουμενικού Πατριαρχείου Δημητρίου Σουρλαντζή, την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 και ώρα 8μμ, στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Μεγάρου Κρωπίας.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει σύντομη ομιλία από τον κ. Διονύσιο Θανασούλη, Λαμπαδάριο Ι.Ν. Φανερωμένης Χολαργού και μαθητή του αειμνήστου, απόδοση μαθημάτων του μακαριστού από Χορό Ιεροψαλτών απαρτιζόμενο από Καθηγητές και μαθητές της Σχολής, καθώς και Ιεροψάλτες μαθητές του μακαριστού διδασκάλου και τέλος οπτικοακουστικό υλικό από συνεντεύξεις του.

Την εκδήλωση, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Ι.Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, θα τιμήσει με την παρουσία του ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων