11/12/2023 12/12/2023 Ανήμερα της εορτής του το μεσημέρι, βρέθηκε ο εορτάζων Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος στο Λαύριο και συγκεκριμένα στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Αποστόλου Ανδρέου. Ο Σεβασμιώτατος παρέθεσε γεύμα με τη διακονία των κυριών και διακονούντων τα «Γεύματα Αγάπης» της Ενορίας, στους εμπερίστατους συνανθρώπους μας και επίσης σε πολύτεκνες οικογένειες, οι...
11 Δεκεμβρίου, 2023 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2023 - 1:35

«Γεύματα αγάπης» σε εμπερίστατους και πολύτεκνους από τον Μητροπολίτη Μεσογαίας

Διαδώστε:
«Γεύματα αγάπης» σε εμπερίστατους και πολύτεκνους από τον Μητροπολίτη Μεσογαίας

Ανήμερα της εορτής του το μεσημέρι, βρέθηκε ο εορτάζων Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος στο Λαύριο και συγκεκριμένα στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Αποστόλου Ανδρέου.

Ο Σεβασμιώτατος παρέθεσε γεύμα με τη διακονία των κυριών και διακονούντων τα «Γεύματα Αγάπης» της Ενορίας, στους εμπερίστατους συνανθρώπους μας και επίσης σε πολύτεκνες οικογένειες, οι οποίοι ξεπερνούν τους 70.

Παρόντες ήταν οι Ιερείς της πόλης, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης υπό τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής κ. Δημήτρη Λουκά, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, διευθυντές, καθηγητές και μαθητικές αντιπροσωπείες των Σχολείων της Ενορίας, καθώς και οι διακονούντες αυτή.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους πλούσια την ευλογία του Θεού και του Αγίου Νικολάου και με υπομονή και Θεία ελπίδα να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζουν.

Τέλος, ο οικοδεσπότης, ιερατικός προϊστάμενος του Ιερού Ναού και Αρχιερατικός Επίτροπος Λαυρεωτικής Αρχιμανδρίτης Κωνσταντίνος Συρίγος, ευχήθηκε στον Σεβασμιώτατο Έτη Πολλά και Ευλογημένα και όπως ο Άγιος Νικόλαος είναι «εικόνα πραότητος», «όρμος γαληνότατος και λιμάνι σωτηρίας», πάντοτε με το φωτεινό παράδειγμά του να εμπνέει όλους μας, εδώ στην ταπεινή, μα γεμάτη ευλογίες Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

Ο Σεβασμιώτατος, εν συνεχεία, μοίρασε «δέματα αγάπης» με τρόφιμα και τενεκέδες λάδι στους εμπερίστατους και στις πολύτεκνες οικογένειες,  συνομίλησε μαζί τους και έδωσε την ευλογία του.

(Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Μπερδούσης)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων