10/09/2021 10/09/2021 Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου η Εκκλησία μας εορτάζει την Παγκόσμιον Ύψωσιν του Τιμίου Σταυρού. Στη Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής πανηγυρίζει το Ιερό Προσκύνημα της Αναστάσεως του Χριστού στα Σπάτα. Κατά τον Μέγα Εσπερινό της παραμονής (Δευτέρα, ώρα 21:00) θα χοροστατήσει και θα κηρύξει τον θείο λόγο ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Νικόλαος. Το πρωί της εορτής,...
10 Σεπτεμβρίου, 2021 - 20:16
Τελευταία ενημέρωση: 10/09/2021 - 19:39

Η Ύψωσις του Τιμίου Σταυρού στη Μητρόπολη Μεσογαίας

Διαδώστε:
Η Ύψωσις του Τιμίου Σταυρού στη Μητρόπολη Μεσογαίας

Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου η Εκκλησία μας εορτάζει την Παγκόσμιον Ύψωσιν του Τιμίου Σταυρού.

Στη Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής πανηγυρίζει το Ιερό Προσκύνημα της Αναστάσεως του Χριστού στα Σπάτα.

Κατά τον Μέγα Εσπερινό της παραμονής (Δευτέρα, ώρα 21:00) θα χοροστατήσει και θα κηρύξει τον θείο λόγο ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Νικόλαος.

Το πρωί της εορτής, κατά τον Όρθρο, την τελετή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού και τη Θεία Λειτουργία, θα προεξάρχει και θα κηρύξει τον θείο λόγο ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος.

Επίσης, πανηγυρίζει ο Ιερός Ενοριακός Ναός του Τιμίου Σταυρού της οδού Μεσογείων.

Στον Μέγα Εσπερινό της παραμονής (Δευτέρα, ώρα 7:00 μ.μ.) θα προεξάρχει και θα ομιλήσει επικαίρως ο Σεβ. Μητροπολίτης Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος.

Το πρωί της εορτής, κατά τον Όρθρο, την τελετή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού και τη Θεία Λειτουργία, θα προεξάρχει και θα κηρύξει τον θείο λόγο ο Σεβ. Μητροπολίτης Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος.

Την Κυριακή μετά την εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού (19/9) στον Όρθρο και στη Θεία Λειτουργία θα προεξάρχει και θα κηρύξει τον θείο λόγο ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων