17/01/2024 17/01/2024 Την Εικόνα της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος στα Σπάτα φιλοτέχνησε ο Αγιορείτης Μοναχός Αθανάσιος Ιωασαφαίος στα Καυσοκαλύβια, το 1936. Ο Αρχιμανδρίτης π. Τιμόθεος Αγγελής, Προϊστάμενος του Ιερού Προσκυνήματος Αναστάσεως Χριστού Σπάτων, μιλάει στον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο, για την Εφέστιο Εικόνα του ναού, καθώς και για την θαυμαστή παρουσία της Αγίας Φωτεινής, σε κατοίκους της περιοχής,...
17 Ιανουαρίου, 2024 - 11:16
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2024 - 10:49

Η Εικόνα της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος στα Σπάτα

Διαδώστε:
Η Εικόνα της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος στα Σπάτα

Την Εικόνα της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος στα Σπάτα φιλοτέχνησε ο Αγιορείτης Μοναχός Αθανάσιος Ιωασαφαίος στα Καυσοκαλύβια, το 1936.

Ο Αρχιμανδρίτης π. Τιμόθεος Αγγελής, Προϊστάμενος του Ιερού Προσκυνήματος Αναστάσεως Χριστού Σπάτων, μιλάει στον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο, για την Εφέστιο Εικόνα του ναού, καθώς και για την θαυμαστή παρουσία της Αγίας Φωτεινής, σε κατοίκους της περιοχής, λίγο πριν από τα εγκαίνια του Ναού το 1935.

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε το περιεχόμενο: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων