18/01/2020 18/01/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς των σχολείων της Μητροπόλεώς στον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών, προστατών της Παιδείας και των Γραμμάτων. Ο εορτασμός θα αρχίσει με τον πανηγυρικό Εσπερινό στο Ιερό Προσκύνημα της Αναστάσεως του Χριστού, στα Σπάτα, την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου ε.ε., στις 6:00 μ.μ., στο τέλος του οποίου...
18 Ιανουαρίου, 2020 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2020 - 18:55

Ο Μεσογαίας Νικόλαος καλεί τους εκπαιδευτικούς της Μητροπόλεώς του

Διαδώστε:
Ο Μεσογαίας Νικόλαος καλεί τους εκπαιδευτικούς της Μητροπόλεώς του

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς των σχολείων της Μητροπόλεώς στον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών, προστατών της Παιδείας και των Γραμμάτων.

Ο εορτασμός θα αρχίσει με τον πανηγυρικό Εσπερινό στο Ιερό Προσκύνημα της Αναστάσεως του Χριστού, στα Σπάτα, την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου ε.ε., στις 6:00 μ.μ., στο τέλος του οποίου θα ομιλήσει ο Αιδεσιμολογιώτατος π. Αλέξανδρος Χουλιαρας, Οικονομολόγος και Διδάκτορας Θεολογίας του Πανεπιστημίου VU Amsterdam, με θέμα: «Οι Τρεις Ιεράρχες επίκαιροι όσο ποτέ».

Θα ακολουθήσει εκδήλωση επικοινωνίας και δεξίωση στην Αίθουσα της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων