20/01/2022 20/01/2022 Συνάντηση με την κα Βάσω Κόλλια, Α’ επιλαχούσα Βουλευτή Ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, είχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος την Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022. Κατά την διάρκεια της συνάντησης η κα Κόλλια ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για την «Πρωτοβουλία για την...
20 Ιανουαρίου, 2022 - 19:44
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2022 - 19:47

Συνάντηση Μητροπολίτη Μεσογαίας με μέλος της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων της ΕΟΕ

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Μεσογαίας με μέλος της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων της ΕΟΕ

Συνάντηση με την κα Βάσω Κόλλια, Α’ επιλαχούσα Βουλευτή Ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, είχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος την Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης η κα Κόλλια ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για την «Πρωτοβουλία για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας» η οποία ιδρύθηκε υπό την αιγίδα της Επιτροπής Γυναικείων Θεμάτων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Από την πλευρά του, ο Σεβασμιώτατος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πορεία της Πρωτοβουλίας και εξέφρασε την ανησυχία του για την αύξηση του φαινομένου της βίας κατά των γυναικών. Επίσης, ενημέρωσε την κα Κόλλια για το σπουδαίο έργο που επιτελεί η Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» αλλά και συνολικά για το κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεργαστούν πιο στενά και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να ανταποκριθούν στο έργο που η κάθε πλευρά επιτελεί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων