07/03/2019 07/03/2019 Ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας με αφορμή τη Συνταγματική Αναθεώρηση» θα πραγματοποιηθεί από την Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας, αύριο, Παρασκευή 8 Μαρτίου, στις 7.00 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας. Εισηγητές της εκδήλωσης θα είναι οι: -Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, τ. πρύτανης, βουλευτής Αχαΐας -Χαράλαμπος Aνθόπουλος, καθηγητής Δημοσίου Δικαίου στο...
07 Μαρτίου, 2019 - 19:56

Αύριο – 8 Μαρτίου – η ημερίδα της Ι.Μ. Μεσσηνίας για τη Συνταγματική Αναθεώρηση

Διαδώστε:
Αύριο – 8 Μαρτίου – η ημερίδα της Ι.Μ. Μεσσηνίας για τη Συνταγματική Αναθεώρηση

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας με αφορμή τη Συνταγματική Αναθεώρηση» θα πραγματοποιηθεί από την Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας, αύριο, Παρασκευή 8 Μαρτίου, στις 7.00 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας.

Εισηγητές της εκδήλωσης θα είναι οι:

-Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, τ. πρύτανης, βουλευτής Αχαΐας
-Χαράλαμπος Aνθόπουλος, καθηγητής Δημοσίου Δικαίου στο ΕΑΠ
-Ιωάννης Παναγιωτόπουλος, επίκουρος καθηγητής Θεολογίας στο ΕΚΠΑ.

Η ημερίδα πραγματοποιείται με πρωτοβουλία και την ευχή του Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, προκειμένου να ενημερωθεί υπεύθυνα ο Κλήρος και ο Λαός της τοπικής Εκκλησίας για ένα τόσο ευαίσθητο και σοβαρό θέμα.

 

ΠΗΓΗ: Τοπικό Ειδησεογραφικό THARROSNEWS

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων