21/02/2021 21/02/2021 Στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Καλαμάτας, προέστη της Θείας Λειτουργίας την Κυριακή του Τελώνου και του Φαρισαίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν οι εφημέριοι του ναού, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Χριστοφόρος Νταμάτης, Αρχιερατικός Επίτροπος Καλαμάτας, και οι Αιδεσιμ. Πρωτοπρεσβύτεροι Προκόπιος Καρούντζος και Ξενοφών Γαλανόπουλος και ο διάκονος Θεόφιλος Κυριάκος. Στο...
21 Φεβρουαρίου, 2021 - 20:09
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2021 - 19:53

Η Κυριακή του Τελώνου και Φαρισαίου στην Καλαμάτα

Διαδώστε:
Η Κυριακή του Τελώνου και Φαρισαίου στην Καλαμάτα

Στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Καλαμάτας, προέστη της Θείας Λειτουργίας την Κυριακή του Τελώνου και του Φαρισαίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος.
Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν οι εφημέριοι του ναού, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Χριστοφόρος Νταμάτης, Αρχιερατικός Επίτροπος Καλαμάτας, και οι Αιδεσιμ. Πρωτοπρεσβύτεροι Προκόπιος Καρούντζος και Ξενοφών Γαλανόπουλος και ο διάκονος Θεόφιλος Κυριάκος. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην παραβολή του Τελώνου και του Φαρισαίου και ευχήθηκε στο εκκλησίασμα καλό Τριώδιο και δύναμη στις δύσκολες μέρες που διανύουμε.

Προ του τέλους δεν παρέλειψε να συγχαρεί και να ευχαριστήσει τους εφημερίους του ναού για την άψογη λειτουργική και κοινωνική δράση της ενορίας, η οποία αποτελεί πρότυπο.

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων