10/12/2023 11/12/2023 Αρχιερατικό συλλείτουργο με τη συμμετοχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεoκλήτου και του οικείου Ποιμενάρχου, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου τελέστηκε την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην πόλη της Καλαμάτας, εξ αφορμής του μνημοσύνου προσφιλούς προσώπου και των δύο αρχιερέων. Το πρωί χοροστάτησε στον Όρθρο ο...
10 Δεκεμβρίου, 2023 - 15:23
Τελευταία ενημέρωση: 11/12/2023 - 2:24

Μεσσηνίας Χρυσόστομος και Σταγών Θεόκλητος στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καλαμάτας

Διαδώστε:
Μεσσηνίας Χρυσόστομος και Σταγών Θεόκλητος στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καλαμάτας

Αρχιερατικό συλλείτουργο με τη συμμετοχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεoκλήτου και του οικείου Ποιμενάρχου, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου τελέστηκε την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην πόλη της Καλαμάτας, εξ αφορμής του μνημοσύνου προσφιλούς προσώπου και των δύο αρχιερέων.

Το πρωί χοροστάτησε στον Όρθρο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος και εν συνεχεία προέστη και της Θείας Λειτουργίας.

Κηρύττοντας τον Θείο Λόγο ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στα μηνύματα που προβάλλονται μέσα από την σημερινή ευαγγελική περικοπή, τονίζοντας την υποκριτική στάση του Αρχισυνάγωγου την οποία πρέπει να αποφεύγουν οι Χριστιανοί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων