10/02/2021 10/02/2021 Το οικόπεδο όπου βρίσκεται το γήπεδο μπάσκετ στο Βασιλίτσι παραχώρησε η Μητρόπολη Μεσσηνίας δωρεάν για 25 χρόνια στον Δήμο Πύλου – Νέστορος. Το Δημοτικό Συμβούλιο με ομόφωνη απόφασή του αποδέχθηκε “τη δωρεάν παραχώρηση της χρήσης του οικοπεδικού χώρου ιδιοκτησίας ναού Αγίου Βασιλείου, 2.600 τ.μ. περίπου για 25 χρόνια, προκειμένου να κατασκευαστεί γήπεδο μπάσκετ για την...
10 Φεβρουαρίου, 2021 - 22:46
Τελευταία ενημέρωση: 10/02/2021 - 22:05

Μητρόπολη Μεσσηνίας: Παραχώρηση οικοπέδου για την άθληση των νέων

Διαδώστε:
Μητρόπολη Μεσσηνίας: Παραχώρηση οικοπέδου για την άθληση των νέων

Το οικόπεδο όπου βρίσκεται το γήπεδο μπάσκετ στο Βασιλίτσι παραχώρησε η Μητρόπολη Μεσσηνίας δωρεάν για 25 χρόνια στον Δήμο Πύλου – Νέστορος.

Το Δημοτικό Συμβούλιο με ομόφωνη απόφασή του αποδέχθηκε “τη δωρεάν παραχώρηση της χρήσης του οικοπεδικού χώρου ιδιοκτησίας ναού Αγίου Βασιλείου, 2.600 τ.μ. περίπου για 25 χρόνια, προκειμένου να κατασκευαστεί γήπεδο μπάσκετ για την άθληση των νέων του Βασιλιτσίου”. Και εξουσιοδότησε τον δήμαρχο “να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και διαδικασίες και να υπογράψει οποιοδήποτε σχετικό έγγραφο χρειαστεί για την εκπλήρωση του συγκεκριμένου σκοπού”.

Τη δωρεά αποδέχθηκε και το Συμβούλιο της Κοινότητας Βασιλιτσίου και με τη σχετική απόφασή του ευχαριστεί τη Μητρόπολη Μεσσηνίας για την παραχώρηση.

ΠΗΓΗ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων