11/09/2022 11/09/2022 Στον Ενοριακό Ιερό Ναό Γενεθλίου της Θεοτόκου, της συνοικίας των Γιαννιτσανίκων Καλαμάτας, ένθα τίθεται για δεκαήμερο προσκύνημα η Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Δημιοβίτισσας, μετέβη, την Κυριακή πρo της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, 11 Σεπτεμβρίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και προέστη της Θείας Λειτουργίας. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν οι Πρωτοπρεσβύτεροι Ιωάννης Παρθένιος και...
11 Σεπτεμβρίου, 2022 - 13:23
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2022 - 13:27

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας ιερούργησε στον Ι.Ν. Γενεθλίου της Θεοτόκου Γιαννιτσανίκων Καλαμάτας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας ιερούργησε στον Ι.Ν. Γενεθλίου της Θεοτόκου Γιαννιτσανίκων Καλαμάτας

Στον Ενοριακό Ιερό Ναό Γενεθλίου της Θεοτόκου, της συνοικίας των Γιαννιτσανίκων Καλαμάτας, ένθα τίθεται για δεκαήμερο προσκύνημα η Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Δημιοβίτισσας, μετέβη, την Κυριακή πρo της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, 11 Σεπτεμβρίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και προέστη της Θείας Λειτουργίας.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν οι Πρωτοπρεσβύτεροι Ιωάννης Παρθένιος και Ευστάθιος Μπαρούτσος καθώς και ο Διάκονος Θεόφιλος Κυριάκος. Πρό τού πέρατος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος κηρύττοντας τον θείο λόγο αναφέρθηκε στα μηνύματα της ευαγγελικής περικοπής της ημέρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων