19/10/2020 19/10/2020   Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας προέστη της Θείας Λειτουργίας την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος ο οποίος τέλεσε την Χειροτονία του νέου Διακόνου του Ναού Θεοφίλου Κυριάκου. Ο νέος Διάκονος είναι έγγαμος και πατέρας δύο τέκνων, ενώ τυγχάνει απόφοιτος της Εκκλησιαστικής Σχολής Λαμίας και αριστοτέχνης της...
19 Οκτωβρίου, 2020 - 10:41

Χειροτονία νέου Διακόνου στην Ι.Μ.Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Χειροτονία νέου Διακόνου στην Ι.Μ.Μεσσηνίας

 

Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας προέστη της Θείας Λειτουργίας την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος ο οποίος τέλεσε την Χειροτονία του νέου Διακόνου του Ναού Θεοφίλου Κυριάκου. Ο νέος Διάκονος είναι έγγαμος και πατέρας δύο τέκνων, ενώ τυγχάνει απόφοιτος της Εκκλησιαστικής Σχολής Λαμίας και αριστοτέχνης της Βυζαντινής Μουσικής, έχοντας υπηρετήσει επί πολλά έτη ως δεξιός ιεροψάλτης και διδάσκαλος της Βυζαντινής Μουσικής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων