01/03/2020 01/03/2020 Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Υποδοχή των νέων μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών και υποψηφίων διδακτόρων ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο φιλόξενο Μουσείο Ιστορίας – Παλαιό Πανεπιστήμιο του Ε.Κ.Π.Α. στην Πλάκα, η εκδήλωση ξεκίνησε με προσφωνήσεις και χαιρετισμούς από τις Αρχές της Σχολής...
01 Μαρτίου, 2020 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2020 - 20:04

Υποδέχτηκαν τους νέους Μεταπτυχιακούς και υποψηφίους Διδάκτορες

Διαδώστε:
Υποδέχτηκαν τους νέους Μεταπτυχιακούς και υποψηφίους Διδάκτορες

Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Υποδοχή των νέων μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών και υποψηφίων διδακτόρων ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στο φιλόξενο Μουσείο Ιστορίας – Παλαιό Πανεπιστήμιο του Ε.Κ.Π.Α. στην Πλάκα, η εκδήλωση ξεκίνησε με προσφωνήσεις και χαιρετισμούς από τις Αρχές της Σχολής και του Τμήματος, ενημέρωση σχετικά με τα ευρωπαϊκά προγράμματα ERASMUS+ και CIVIS, συνοπτική παρουσίαση του ερευνητικού έργου των Εργαστηρίων του Τμήματος και σύντομη αναφορά σε επικείμενα επιστημονικά συνέδρια της Θεολογικής Σχολής, στα οποία το Τμήμα Θεολογίας συμμετέχει ενεργά.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η Κοπή της Βασιλόπιτας των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομου (Σαββάτου), Καθηγητή, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ξενάγηση διδακτικού προσωπικού, φοιτητών/τριών και κοινού στις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες συλλογές του Μουσείου Ιστορίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων