27/11/2018 27/11/2018 Τον γνωρίζουμε περισσότερο ως κορυφαίο παράγοντα του ελληνικού αθλητισμού, αρκετά λιγότερο ως εξαιρετικά επιτυχημένο επιχειρηματία, και, μάλλον, λίαν ελαχίστως ως ευεργέτη ιερών ναών και μεγάλων έργων της Ορθοδοξίας μας. Στην πραγματικότητα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, λειτουργώντας “σιωπηλώς” αποτελεί έναν δυναμικό ευεργέτη της Ορθοδοξίας, έχοντας, πρωτίστως, ευεργετήσει την ενορία του πολυαγαπημένου χωριού του, η οποία έχει ήδη...
27 Νοεμβρίου, 2018 - 12:33
Τελευταία ενημέρωση: 27/11/2018 - 12:36

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ως ευεργέτης

Διαδώστε:
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ως ευεργέτης

Τον γνωρίζουμε περισσότερο ως κορυφαίο παράγοντα του ελληνικού αθλητισμού, αρκετά λιγότερο ως εξαιρετικά επιτυχημένο επιχειρηματία, και, μάλλον, λίαν ελαχίστως ως ευεργέτη ιερών ναών και μεγάλων έργων της Ορθοδοξίας μας.

Στην πραγματικότητα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, λειτουργώντας “σιωπηλώς” αποτελεί έναν δυναμικό ευεργέτη της Ορθοδοξίας, έχοντας, πρωτίστως, ευεργετήσει την ενορία του πολυαγαπημένου χωριού του, η οποία έχει ήδη αποκτήσει οικία, η οποία αγοράσθηκε κατόπιν της μεγάλης δωρεάς του γνωστού επιχειρηματία και θα στεγάζει για πολλές δεκαετίες μπροστά το πνευματικό κέντρο της Ενορίας.

Σημειώνεται, ότι κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος προσέρχεται τακτικά στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Σελλασίας ως ευλαβής προσκυνητής.

 

 

ΦΩΤΟ: Συνοδευόμενος από την σύζυγό του, κ.Ιωάννα, και τον επιχώριο εφημέριο π. Νικόλαο, είχε εν ευθέτω χρόνω την ευκαιρία να περιηγηθεί στην οικία, η οποία αγοράσθηκε από την ενορία με τη μεγάλη δωρεά του ιδίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων