07/02/2020 07/02/2020 Επίσκεψη στον Συνεταιρισμό Ελαιολάδου Μολάων – Πακίων πραγματοποίησε την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος, τον οποίο συνόδευαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Μολάων και Διευθυντής του Iδρύματος “η Αγία Παρασκευή” Πρωτοπρ. Παναγιώτης Λεγάκης, ο νέος εφημέριος Μολάων Πανοσ. Αρχιμ. Ευστάθιος Πορφύρης και ο Αρχιερατικός Επίτροπος Bρεσθένων Πρωτοπρ. Bασίλειος Μιχαλόχρηστας. Τον...
07 Φεβρουαρίου, 2020 - 11:52
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2020 - 11:22

Ο Μητροπολίτης Σπάρτης στον Συνεταιρισμό Ελαιολάδου Μολάων – Πακίων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Σπάρτης στον Συνεταιρισμό Ελαιολάδου Μολάων – Πακίων

Επίσκεψη στον Συνεταιρισμό Ελαιολάδου Μολάων – Πακίων πραγματοποίησε την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος, τον οποίο συνόδευαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Μολάων και Διευθυντής του Iδρύματος “η Αγία Παρασκευή” Πρωτοπρ. Παναγιώτης Λεγάκης, ο νέος εφημέριος Μολάων Πανοσ. Αρχιμ. Ευστάθιος Πορφύρης και ο Αρχιερατικός Επίτροπος Bρεσθένων Πρωτοπρ. Bασίλειος Μιχαλόχρηστας.

Τον Ποιμενάρχη υποδέχθηκαν εγκάρδια ο Διευθυντής κ. Παναγιώτης Ντανάκας και άλλα μέλη του Συνεταιρισμού. Ο Σεβασμιώτατος ξεναγήθηκε από τον κ. Ντανάκα στις άρτιες εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού εκφράζοντας τον θαυμασμό του για όλα όσα έχουν καταφέρει οι ντόπιοι παραγωγοί. Πριν την ολοκλήρωση της επίσκεψης, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε τόσο στον Διευθυντή, όσο και στα υπόλοιπα μέλη του Συνεταιρισμού, προσωπική και οικογενειακή υγεία και κατά Θεόν προκοπή. Ιδιαίτερα στο προσωπικό της Μονάδας ευχήθηκε καλή δύναμη, ώστε να φέρει εις πέρας με επιτυχία τον αυξημένο, αυτή την περίοδο, φόρτο εργασίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων