27/02/2019 27/02/2019 Φιλανθρωπική δράση πραγματοποίηθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας με την προσφορά ελαιόλαδου για τα ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως. Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως: Κι αυτή η ευλογία της ελιάς απλώνεται και γίνεται αγάπη, δράση , δύναμη και απόδειξη της ύπαρξης του καλού ανθρώπινου δυναμικού της πλάσης.Χαρακτηριστικό παράδειγμα ταπεινής, ουσιαστικής καλοσυνάτης, φιλανθρωπικής δράσης, μέσα σε αυτές...
27 Φεβρουαρίου, 2019 - 10:47

Προσφορά ελαιολάδου για τα Ιδρύματα της τοπικής Εκκλησίας

Διαδώστε:
Προσφορά ελαιολάδου για τα Ιδρύματα της τοπικής Εκκλησίας

Φιλανθρωπική δράση πραγματοποίηθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας με την προσφορά ελαιόλαδου για τα ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως:

Κι αυτή η ευλογία της ελιάς απλώνεται και γίνεται αγάπη, δράση , δύναμη και απόδειξη της ύπαρξης του καλού ανθρώπινου δυναμικού της πλάσης.Χαρακτηριστικό παράδειγμα ταπεινής, ουσιαστικής καλοσυνάτης, φιλανθρωπικής δράσης, μέσα σε αυτές τις δύσκολες, αφιλόξενες και πονηρές ημέρες του καιρού μας, αποτελεί ένας Λάκωνας συνάνθρωπός μας, ο κ. Ιωάννης Λάγγης, πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεταμορφώσεως, που στο κάλεσμα ενεργού φίλου των ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, ενεργοποίησε τάχιστα τους τοπικούς συνεταιρισμούς της περιοχής του και συγκέντρωσε σημαντική ποσότητα δοχείων με ελαιόλαδο.

Στις φωτογραφίες βλέπετε τον κ. Λάγγη στο γραφείο του, αλλά και επί το έργον … μεταφέροντας δύο δοχεία (ντενεκέδες) λάδι…!!!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων