17/05/2019 17/05/2019 Το Δίκτυο Αλληλεγγύης της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδέλφειας είναι µόνο μία στάση μακριά από όλους όσους χρειάζονται βοήθεια, αλλά και σε όσους µε την προσφορά τους επιθυμούν να στηρίξουν τους συνανθρώπους τους που έχουν ανάγκη. Μία από τις προτεραιότητες της Μητροπόλεως είναι η στήριξη του συνανθρώπου που υποφέρει και η αντιμετώπιση των προβλημάτων...
17 Μαΐου, 2019 - 21:05

256 Σιτίσεις Οικογενειών – 600 Γεύματα Ημερησίως

Διαδώστε:
256 Σιτίσεις Οικογενειών – 600 Γεύματα Ημερησίως

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδέλφειας είναι µόνο μία στάση μακριά από όλους όσους χρειάζονται βοήθεια, αλλά και σε όσους µε την προσφορά τους επιθυμούν να στηρίξουν τους συνανθρώπους τους που έχουν ανάγκη.

Μία από τις προτεραιότητες της Μητροπόλεως είναι η στήριξη του συνανθρώπου που υποφέρει και η αντιμετώπιση των προβλημάτων των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Στην ενότητα ΕΔΩ θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τη δράση, τα προγράμματα και τα ιδρύματα της Μητροπόλεώς. Τα ιδρύματα αυτά είναι στελεχωμένα από κληρικούς και έμπειρα καταρτισμένα στελέχη που βρίσκονται κοντά στον συνάνθρωπο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων