01/06/2019 01/06/2019 Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας έχει την μεγάλη τιμή και ευλογία να υποδέχεται και να καλωσορίζει το νέο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο. Την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, το πρωί, στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καλογραίζας ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια θα προεξάρχει του...
01 Ιουνίου, 2019 - 19:53
Τελευταία ενημέρωση: 01/06/2019 - 22:23

Κυριακή 02/06: Ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στη Νέα Ιωνία

Διαδώστε:
Κυριακή 02/06: Ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στη Νέα Ιωνία

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας έχει την μεγάλη τιμή και ευλογία να υποδέχεται και να καλωσορίζει το νέο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, το πρωί, στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καλογραίζας ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια θα προεξάρχει του Αρχιερατικού Συλλείτουργου μετά των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Ανέων κ. Μακαρίου, Ιωαννίνων κ. Μαξίμου και του οικείου Ποιμενάρχου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ.

Προσκαλούνται οι ευσεβείς χριστιανοί να μετάσχουν στην Θεία Λειτουργία και να τιμήσουν τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων