11/01/2024 11/01/2024 Οι ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, υπό την αιγίδα και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Γαβριήλ, διοργανώνουν πενθήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην Κύπρο από 22-26 Φεβρουαρίου 2024. Οι προσκυνητές θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν όλες τις μεγάλες πόλεις του νησιού, καθώς επίσης και όλα τα ιερά προσκυνήματα, ιδιαιτέρως...
11 Ιανουαρίου, 2024 - 9:48
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2024 - 9:52

Διενοριακή Προσκυνηματική Εκδρομή στην Κύπρο

Διαδώστε:
Διενοριακή Προσκυνηματική Εκδρομή στην Κύπρο

Οι ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, υπό την αιγίδα και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Γαβριήλ, διοργανώνουν πενθήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην Κύπρο από 22-26 Φεβρουαρίου 2024.

Οι προσκυνητές θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν όλες τις μεγάλες πόλεις του νησιού, καθώς επίσης και όλα τα ιερά προσκυνήματα, ιδιαιτέρως την Ιερά Μονή Κύκκου, όπου φυλάσσεται η θαυματουργός Εικόνα της Παναγίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στους ενοριακούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στους ενοριακούς Ναούς και στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στο τηλ: 210 2753800

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων