02/01/2020 02/01/2020 Την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ επισκέφθηκε τις δυο Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ιεράς Μητροπόλεως «Παναγία Ελεούσα» στη Ν. Ιωνία και «Καλός Σαμαρείτης» στη Ν. Φιλαδελφείας όπου ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα. Ο Σεβασμιώτατος με τους κληρικούς συνοδούς του είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους...
02 Ιανουαρίου, 2020 - 16:10
Τελευταία ενημέρωση: 02/01/2020 - 15:39

Ο Νέας Ιωνίας Γαβριήλ στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων

Διαδώστε:
Ο Νέας Ιωνίας Γαβριήλ στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων

Την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ επισκέφθηκε τις δυο Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ιεράς Μητροπόλεως «Παναγία Ελεούσα» στη Ν. Ιωνία και «Καλός Σαμαρείτης» στη Ν. Φιλαδελφείας όπου ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα.

Ο Σεβασμιώτατος με τους κληρικούς συνοδούς του είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους ηλικιωμένους αδελφούς μας και τους συγγενείς τους και να ανταλλάξουν ευχές για το νέο έτους.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε επίσης τη χαρά και την ικανοποίηση του για το θαυμάσιο έργο που με αγάπη επιτελεί το προσωπικό των δυο Μονάδων, το οποίο συνεχάρη και ευχαρίστησε θερμά.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων