11/06/2023 11/06/2023 Το Σάββατο 10 Ιουνίου παραμονή των Αγίων Πάντων η Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών Nέας Ιωνίας Μαγνησίας – “ΙΩΝΕΣ” τίμησε την Παναγία Ελεούσα στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Αμαλιάπολη Μαγνησίας, μετά από πρόσκληση του τοπικού εφημέριου Αρχιμανδρίτη π. Χαρίτωνος Μελεμε. Για την προσφυγοπούλα Παναγία Ελεούσα από το Αϊβαλί, που μια τέτοια μέρα ήρθε στο χωριό...
Ενορίες : Ιερός Ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Αμαλιάπολης
11 Ιουνίου, 2023 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 11/06/2023 - 20:06

Η εορτή της Παναγίας Ελεούσας στην Αμαλιάπολη

Διαδώστε:
Η εορτή της Παναγίας Ελεούσας στην Αμαλιάπολη

Το Σάββατο 10 Ιουνίου παραμονή των Αγίων Πάντων η Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών Nέας Ιωνίας Μαγνησίας – “ΙΩΝΕΣ” τίμησε την Παναγία Ελεούσα στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Αμαλιάπολη Μαγνησίας, μετά από πρόσκληση του τοπικού εφημέριου Αρχιμανδρίτη π. Χαρίτωνος Μελεμε.

Για την προσφυγοπούλα Παναγία Ελεούσα από το Αϊβαλί, που μια τέτοια μέρα ήρθε στο χωριό τελέστηκε και φέτος Πανηγυρικός Εσπερινός για τον θησαυρό και προστάτιδα του τόπου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ολβιας κ. Επιφάνιο. 
Ακολούθησε η περιφορά της Εικόνας  στα στενά δρομάκια του χωριού.
    

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων