10/06/2019 10/06/2019 Μέγας Λαμπρός Εσπερινός της Εορτής του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως του Ιατρού και Θαυματουργού τελέστηκε σήμερα Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Ηρακλείου Αττικής. Στον Εσπερινό προεξήρχε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας Αρχιμανδρίτης Επιφάνιος Αρβανίτης. Αξίζει να αναφερθεί ότι αφορμή του Πανηγυρικού Εσπερινού ήταν η υποδοχή και η τοποθέτηση...
10 Ιουνίου, 2019 - 21:02

Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ι.Ν. Αγ. Τριάδος Ν. Ηρακλείου

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ι.Ν. Αγ. Τριάδος Ν. Ηρακλείου

Μέγας Λαμπρός Εσπερινός της Εορτής του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως του Ιατρού και Θαυματουργού τελέστηκε σήμερα Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Ηρακλείου Αττικής.

Στον Εσπερινό προεξήρχε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας Αρχιμανδρίτης Επιφάνιος Αρβανίτης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αφορμή του Πανηγυρικού Εσπερινού ήταν η υποδοχή και η τοποθέτηση αποτμήματος Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά προερχόμενο από την Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος κατόπιν ευλογίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολιδος κ.Νεκταρίου.

Στον Εσπερινό παρευρέθηκε πλήθος κόσμου από την περιοχή ,κόσμος όπου προσήλθε για να συμπροσευχηθεί και να πανηγυρίσει τον Θαυματουργό Άγιο Λουκά.

Πριν την απόλυση ο π. Επιφάνιος σημείωσε ότι οι Ρώσοι λένε ότι ο Άγιος αγαπά την Ελλάδα σκανδαλωδός και αυτό για τα πολλά θαύματα που έχει κάνει στους Έλληνες και είναι πάρα πολλά.

Φωτογραφίες – Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καρπαθάκης 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων