15/09/2019 15/09/2019 Τελέσθηκε, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019, ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός επί τη σεπτή μνήμη της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Ευφημίας στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στη Νέα Χαλκηδόνα. Στον Πανηγυρικό Εσπερινό, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, με τη συμμετοχή πολλών κληρικών και την παρουσία τοπικών φορέων και πλήθους πιστών, οι οποίοι...
15 Σεπτεμβρίου, 2019 - 23:00

Πανηγυρικός Εσπερινός της Αγίας Ευφημίας στη Νέα Χαλκηδόνα

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός της Αγίας Ευφημίας στη Νέα Χαλκηδόνα

Τελέσθηκε, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019, ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός επί τη σεπτή μνήμη της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Ευφημίας στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στη Νέα Χαλκηδόνα.

Στον Πανηγυρικό Εσπερινό, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, με τη συμμετοχή πολλών κληρικών και την παρουσία τοπικών φορέων και πλήθους πιστών, οι οποίοι προσήλθαν ευλαβικά για να προσκυνήσουν την Ιερά Εικόνα και το απότμημα του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Ευφημίας που φυλάσσεται εντός του Ναού.

Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον πολύαθλο μαρτυρικό βίο της Αγίας Ευφημίας και στο θαυμαστό χριστιανικό της φρόνημα, ευχόμενος η Αγία Ευφημία να πρεσβεύει για τη σωτηρία όλων μας.

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων