02/04/2019 02/04/2019 Συμπαραστάτης και αρωγός στους οικονομικά δοκιμαζόμενους αδελφούς μας, οι οποίοι προσπαθούν με αγωνία να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές απαιτήσεις μίας δύσκολης καθημερινότητας στάθηκε για ακόμη μία φορά η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας μέσω του δικτύου αλληλεγγύης των κοινωνικών, φιλανθρωπικών και προνοιακών δράσεων που έχει αναπτύξει στην περιφέρειά της. Έτσι, την Τρίτη 2 Απριλίου 2019...
02 Απριλίου, 2019 - 21:47

Προσφορά «Δεμάτων Αγάπης» από τον Μητροπολίτη κ. Γαβριήλ

Διαδώστε:
Προσφορά «Δεμάτων Αγάπης» από τον Μητροπολίτη κ. Γαβριήλ

Συμπαραστάτης και αρωγός στους οικονομικά δοκιμαζόμενους αδελφούς μας, οι οποίοι προσπαθούν με αγωνία να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές απαιτήσεις μίας δύσκολης καθημερινότητας στάθηκε για ακόμη μία φορά η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας μέσω του δικτύου αλληλεγγύης των κοινωνικών, φιλανθρωπικών και προνοιακών δράσεων που έχει αναπτύξει στην περιφέρειά της.

Έτσι, την Τρίτη 2 Απριλίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ.Γαβριήλ μετέβη στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου Νέας Ιωνίας, όπου στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη» και με την ευγενική χορηγία της Μ.Κ.Ο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και της εταιρείας «Διαμαντής Μασούτης ΑΕ», προσέφερε και θα προσφέρει κάθε μήνα 100 δέματα αγάπης στις ενορίες της Νέας Ιωνίας με σημαντική ποσότητα τροφίμων, στηρίζοντας ενεργά αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας ενόψει μάλιστα και των εορτών του Πάσχα.

Την παράδοση των δεμάτων πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ, παρουσία του Γενικού Διευθυντή της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» κ. Κωνσταντίνου Δήμτσα και του Διευθυντή Νοτίου Ελλάδος της εταιρείας «Διαμαντής Μασούτης ΑΕ» κ. Γεωργίου Κωνσταντογιάννη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων