16/09/2022 16/09/2022 Επίσκεψη στο δήμο Νέας Ιωνίας πραγματοποίησε o γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, συνοδευόμενος από τον γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη, την υφυπουργό Υγείας και βουλευτή Βορείου Τομέα Αθηνών Ζωή Ράπτη, τους βουλευτές Γιώργο Κουμουτσάκο και Δημήτρη Καιρίδη, τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών Σπύρο Αβραμάκο και τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ...
16 Σεπτεμβρίου, 2022 - 11:11
Τελευταία ενημέρωση: 16/09/2022 - 11:12

Τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας επισκέφθηκε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας

Διαδώστε:
Τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας επισκέφθηκε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας

Επίσκεψη στο δήμο Νέας Ιωνίας πραγματοποίησε o γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, συνοδευόμενος από τον γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη, την υφυπουργό Υγείας και βουλευτή Βορείου Τομέα Αθηνών Ζωή Ράπτη, τους βουλευτές Γιώργο Κουμουτσάκο και Δημήτρη Καιρίδη, τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών Σπύρο Αβραμάκο και τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Ν. Ιωνίας Παντελή Στεργιάννη.

Η επίσκεψη ξεκίνησε από την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος όπου τα στελέχη του κόμματος συναντήθηκαν με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Γαβριήλ. Ο γραμματέας της ΠΕ ΝΔ τόνισε ότι είναι μεγάλη τιμή να ξεκινά η παρουσία τους στο δήμο από μια τόσο ξεχωριστή και συμβολική συνάντηση, αναφέρθηκε στο σπουδαίο ρόλο της εκκλησίας σε μια τόσο δύσκολη εποχή αμφισβήτησης των αξιών.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τα στελέχη του κόμματος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε θετικά στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σχετικά με τη ρύθμιση ζητημάτων για τον κλήρο, ενώ μια ξεχωριστή αναφορά έκανε για τη συμπλήρωση 100 ετών από τη Μικρασιατική Καταστροφή, καθώς η Νέα Ιωνία είναι και μια προσφυγική περιοχή.

Στο γηροκομείο «Παναγία η Ελεούσα»

Κατόπιν, τα στελέχη του κόμματος βρέθηκαν στο γηροκομείο «Παναγία η Ελεούσα» το οποίο φιλοξενεί 30 άτομα, αρκετά από τα οποία αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, και απασχολεί 21 άτομα προσωπικό. Η υπεύθυνη του γηροκομείου, Φωτεινή Καρύδα, αναφέρθηκε στη στήριξη που με συνέπεια λαμβάνει η δομή από τη Μητρόπολη, καθώς και στο έργο του γηροκομείου, το οποίο διοργανώνει συχνά πολιτιστικά γεγονότα, χρησιμοποιώντας ακόμη και την τεχνολογία για να φέρνει μουσικές παραστάσεις κοντά στους ηλικιωμένους που διαβιούν εκεί, με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

Ο Παύλος Μαρινάκης ευχαρίστησε την κ. Καρύδα και το προσωπικό για το έργο τους και τόνισε πως «η κυβέρνηση της ΝΔ και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αποδεικνύει καθημερινά, μέσα από την πολιτική μας, ότι βασικός στόχος είναι να μη μείνει κανείς πίσω».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων