17/03/2019 17/03/2019   Την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, το απόγευμα, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος χοροστάτησε στον Β’ Κατανυκτικό Εσπερινό. Στην ακολουθία του Κατανυκτικού Εσπερινού παρευρέθηκαν Ιερείς της πόλεως και των περιχώρων, αλλά και πλήθος κόσμου. Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Γαβριήλ, Καθηγούμενος της...
17 Μαρτίου, 2019 - 22:29

Ο Καθηγούμενος της ιεράς μονής του Οσίου Δαυΐδ στη Μητρ. Νέας Κρήνης

Διαδώστε:
Ο Καθηγούμενος της ιεράς μονής του Οσίου Δαυΐδ στη Μητρ. Νέας Κρήνης

 

Την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, το απόγευμα, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος χοροστάτησε στον Β’ Κατανυκτικό Εσπερινό. Στην ακολουθία του Κατανυκτικού Εσπερινού παρευρέθηκαν Ιερείς της πόλεως και των περιχώρων, αλλά και πλήθος κόσμου. Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Γαβριήλ, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Οσίου Δαυΐδ του εν Ευβοία , με θέμα: “Βίος και πολιτεία του μακαριστού γέροντος Κυρίλλου Γεραντώνη, Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Οσίου Δαυΐδ του Γέροντος”. Ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος κατά την έλευση του στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναο εκόμησε τεμάχιο λειψάνου του Οσίου Δαυιδ του εν Ευβοία και το επιμάνικο του Οσίου Ιακώβου.

Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης

 

Ακούστε στο ηχητικό που ακολουθεί τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Γαβριήλ, Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Οσίου Δαυΐδ του εν Ευβοία .

Ακούστε στο ηχητικό που ακολουθεί τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνο.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων