27/01/2020 27/01/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς στα πλαίσια των Ε’ Ευγενείων πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 27 Ιανουαρίου την κεντρική καλλιτεχνική εκδήλωση «Τραγουδάμε για την Ελλάδα» στην κεντρική αίθουσα του Α.Π.Θ.  Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωγιάδης  Στην εκδήλωση συμμετείχε η Νεανική χορωδία και ορχήστρα της Ιεράς Μητροπόλεως υπό την διεύθυνση του πρωτ. Θεοδωρου Τσαμπατζίδη. Την αφήγηση έκανε ο...
27 Ιανουαρίου, 2020 - 21:35
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2020 - 21:39

Πλούσια καλλιτεχνική εκδήλωση από την ΙΜ Νέας Κρήνης

Διαδώστε:
Πλούσια καλλιτεχνική εκδήλωση από την ΙΜ Νέας Κρήνης
Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς στα πλαίσια των Ε’ Ευγενείων πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 27 Ιανουαρίου την κεντρική καλλιτεχνική εκδήλωση «Τραγουδάμε για την Ελλάδα» στην κεντρική αίθουσα του Α.Π.Θ. 
Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωγιάδης 
Στην εκδήλωση συμμετείχε η Νεανική χορωδία και ορχήστρα της Ιεράς Μητροπόλεως υπό την διεύθυνση του πρωτ. Θεοδωρου Τσαμπατζίδη.
Την αφήγηση έκανε ο κ. Δημήτριος Παπαδόπουλος και στο τραγούδι συμμετείχαν οι :
Φώτης Θεοδωρίδης, Εύη Κουτσαφτάκη, Ευγενία Ξεφτέρη, Γιώργος Πουλαντζακλής, Κωστής Κυριτσάκης.
Σολίστ ο κ. Δημήτρης Μπάσης.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο οικείος ποιμενάρχης , Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης αρχιμ. Ιάκωβος Αθανασίου, εκπρόσωπος του Παναγιωτάτου ο οποίος μετέφερε και τις ευχές του και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών Χρυσόστομος.
Επίσης παρευρέθηκε ο Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου και εκπρόσωποι του Στρατού. Το αμφιθέατρο από νωρίς γέμισε με κόσμο που ήρθαν να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν την χορωδία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων